Jalostusoriit 2021

IMG_09892.JPG

i. Lennon-Ryhti

Epotio

ei. Ero-Ponsi

Epotio on runsasjouhinen, kevytrakenteinen, 160cm korkea, herkkä herrasmies ja vielä erisukuinen! Epotio käyttäytyy moitteettomasti niin tilanteessa kuin tilanteessa tasaisen ja nöyrän luonteensa ansiosta.  Epotion monipuolisuudesta ja hyvästä terveydestä kertoo jo että ori on menestynyt hyvin raveissa juosten 147 starttia, ennätyksin 25,7ake - 26,2ke, sekä Epotio on tottunut reen vetäjä ja ratsu, sekä on lasten käsiteltävissä. Moni Epotion tavannut ei edes usko oriksi, niin rauhallinen hän on! Epotiolta löytyy myös helppo ja kevyt kolmitahtinen laukka! Epotio on ollut perusterve myös vanhemmilla päivillään, ei ihottumaa, jalkavaivoja tai puhkuria.

Epotio on tiinehdyttänyt iästään huolimattaan hyvin ja on erittäin ystävällinen tammoille. Epotiolta ei löydy valtaoreja suvustaan,joten Epotio käy useimmille tammoille! Epotio jättää herkkyyttä, sirompaa rakennetta sekä yleensä merkkejä ja runsaita jouhia jälkeläisilleen. Suurin Epotion jälkeläisluokka syntyi vuonna 2020. Epotiolla alkaa jo olla ikää, joten nyt alkaa olla viimeisiä mahdollisuuksia saada oma Epolainen!

Epotio astuu kauden 2021 luomuna Kouvolan Löytyssä.

Tamman voimme ottaa hoitoon astutuksien ajaksi sekä tiineystarkastukseen asti.

Astutusmaksu 100 eur (koko kausi)
Varsamaksu 250 eur

Tamman hoitomaksu 17 eur/vrk
Varsallinen tamma 23 eur/vrk

Epotiosta lisätietoja antaa:

Oriinpitäjä Tiina Ahokas 045 2051747

Astutusvaraukset Tiinalle.

106918668_4299808466711000_3117208356893
magnum.jpg

i. Ruutu-Sälli

Pyrypolun Magnum

ei. Voltti

Pyrypolun Magnum on upealuonteinen ja helppo käsiteltävä ori joka on jäänyt jalostusarvostelematta oriista riippumattomista syistä. Tästä huolimatta Magnum on pidetty orina, sillä se on ongelmaton kaikissa tilanteissa ja perheen monikäyttöinen luottoystävä. Magnumin arkeen kuuluvat sekä ratsastus että ajoharrastus, mutta sen keskeinen tehtävä on ilostuttaa omistajansa arkea ja onkin toiminut perhehevosena suurimman osan elämästään!

Magnum on n. 153cm korkea, täysin erisukuinen ori, isänsä Ruutu-pojasta polveutuvan isälinjan viimeisiä erisukuisia vaihtoehtoja. Isä Ruutu-Sälli oli pienhevoskokoinen jalostusori, josta on jäänyt useita ratsu- ja pienhevoskantakirjattuja jälkeläisiä. Ruutu-Sälli on jättänyt vahvasti omaa näköään, hyvää tyyppiä ja mukavaa luonnetta. Magnum onkin aivan isänsä kopio. Magnumin tammalinja on puolestaan jättänyt erinomaista jälkeä juoksijajalostuksessa. Tältä samalta tammalinjalta polveutuvat mm ravikuningatar tamma Marimin, monipuolinen periyttäjäori Hilto ja komea jalostusori Juppe Hoo. Täysin erisukuinen Magnum on loistava valinta sinulle, joka arvostat monipuolisuutta, palvelevaa luonnetta ja kompaktia rakennetta.

Pyrypolun Magnum astuu kauden 2021 luomuna Kouvolan Löytyssä. 

Otamme vastaan rajallisen määrän tammoja. Tamman voimme ottaa hoitoon astutuksien ajaksi sekä tiineystarkastukseen asti.

Astutusmaksu 100 eur (koko kausi)
Varsamaksu 250 eur

Tamman hoitomaksu 17 eur /vrk
Varsallinen tamma 23 eur/vrk

Pyrypolun Magnumista lisätietoja antaa: 

Omistaja Mari Råberg 040 5385740
Oriinpitäjä Tiina Ahokas 045 2051747

Astutusvaraukset Tiinalle.

magnum2.jpg