Taian Elmeri

2 vuotias Elmeri on fiksu, sosiaalinen ja pirteä nuori mies! Jo sukunsa ja liikkeidensä puolesta saisi näyttää kykynsä raviradoilla, Elmeriltä löytyy myös hieno kolmitahtinen laukka joten sopisi myös ratsuksi! Elmeriä kuten kaikkia meidän varsoja on pienestä pitäen rakkaudella käsitelty ja annettu rauhassa kasvaa joten hän on ollut täysin terve koko ikänsä. Matkustaminen sujuu myös ongelmitta kuten kaikki hoito-toimenpiteet! Elmeri on jo nyt n. 155 korkea, joten kasvanee arviolta 160 korkeaksi. 

Taian Elviira

Elviira on 3 vuotias tamma isolla T:llä. Todella kiltti, herkkä ja kuvankaunis sekä' vielä isälinjaltaan erisukuinen, emälinja yksi suomen parhaita juoksijasuunalta. 150cm säkäkorkeutta, pieni ja pikkuisen pippurinen, löytyy omaa halua mutta ei ilkeyttä. Vuoltu, rokotettu ja käsitelty pienestä pitäen. Elviiralla on kolme selkeää askellajia, käyttäytyy hyvin kaikissa toimenpiteissä. Sosiaalinen tyttö joka aina haluaa lähteä ihmisen mukaan, vaikka syliin tulisi jos pääsisi!  Elviira lähtee vain oikean kodin sattuessa kohdalle.

Kaikki kuvat sekä tekstit © Tiina ja Taina Ahokas,ellei toisin mainittu. Logo © TheWonderBot. Kuvien ja tekstien kopiointi kielletty.