Kaikki kuvat sekä tekstit © Tiina ja Taina Ahokas,ellei toisin mainittu. Logo © TheWonderBot. Kuvien ja tekstien kopiointi kielletty.

Riksun Veto

2013 syntynyt n. 155 korkea Riksun Veto, rauhallinen, herkkä ja sosiaalinen kaikkien kaveri, jonka kanssa onnistuu kaikki toimenpiteet ilman ongelmia. Hieno komea miehenalku josta pystyy hevosmiestaitoinen tekemään kultakimpaleen itselleen! Tutummin Vennellä on ajettu sekä ratsastettu, erittäin luotettava maastopuksutin. Venne haluaa hevoskavereita, hyvää huolenpitoa, rapsutteluja ja hellimistä! Täysin terve,ei ihottumaoireita tai ikinä sairastanut mitään ja koko historia on tiedossa. Hyvä kuljetettava ja on ollut sekä tallissa että pihatossa. 2 vuotiaana oli näyttelyissä joissa sai mm. käynnistä erittäin hyvän 9! Tarhannut tammojen kanssa isossa laumassa, pihatossa tällä hetkellä, ollut myös tallissa. Ei yksin tarhattavaksi. 

Laita viestiä tai soita Tiinalle mikäli olet kiinnostunut Vennestä!

Liinun Lilja

5 vuotias Liinun Lilja, tutummin Lilli, vajaa 160 korkea kiltti tamma, joka on ajo-opetettu muttei kumminkaan treenattu ravipuolelle, selässä käyty muttei sisäänratsastettu. Lilli tulee aina töihin hyvällä mielellä ja keskittyy täysin siihen mitä häneltä pyydetään, paljon matkustanut, ollut sekä tallissa että pihatossa, irtohypytetty pieniä ristikoita maneesissa jne. joten on nähnyt maailman menoa. Todella kiltti tamma, ei myöskään sairasteluhistoriaa.

 Mikäli Lilli vaikuttaisi sinun hevoseltasi, laita viestiä/ soita ja keskustellaan tammasta lisää!