1/6

Taian Liekki

2016 syntynyt eli 4 vuotias Liekki on upea, iso n. 160 korkea nuori mies. Liekki on todella kiltti perusluonteeltaan, lapsellinen vielä eli painii paljon nuorempien ruunien kanssa. Vaikka liekkiä on paljon hoidettu ja käsitelty pienestä pitäen, on hän arempi poika eli tarvitsee luottavaisen johtajan rinnalleen opastamaan ratsuhommien alkuja. Perushoitotoimenpiteet lastausta myöten luonnistuvat myös hyvin. Liekillä on koreat, eteenpäinpyrkivät liikkeet. Liekin kanssa kesällä aloitellaan ratsutus, mutta kaikista mieluiten Liekki aloittelisi sitä uuden oman ihmisen kanssa! 

 

Liinun Lilja

5 vuotias Liinun Lilja, tutummin Lilli, vajaa 160 korkea kiltti tamma, joka on ajo-opetettu muttei kumminkaan treenattu ravipuolelle, selässä käyty muttei sisäänratsastettu. Lilli tulee aina töihin hyvällä mielellä ja keskittyy täysin siihen mitä häneltä pyydetään, paljon matkustanut, ollut sekä tallissa että pihatossa, irtohypytetty pieniä ristikoita maneesissa jne. joten on nähnyt maailman menoa. Todella kiltti tamma, ei myöskään sairasteluhistoriaa. RTG  irtopalakuvattu 1,5 vuotiaana puhtain tuloksin! Olisiko tässä sinulle se oikea helmi kenen kanssa edetä yhdessä eteenpäin ratsu-urallansa?

Taian Elmeri

2 vuotias Elmeri on fiksu, sosiaalinen ja pirteä nuori mies! Jo sukunsa ja liikkeidensä puolesta saisi näyttää kykynsä raviradoilla, Elmeriltä löytyy myös hieno kolmitahtinen laukka joten sopisi myös ratsuksi! Elmeriä kuten kaikkia meidän varsoja on pienestä pitäen rakkaudella käsitelty ja annettu rauhassa kasvaa joten hän on ollut täysin terve koko ikänsä. Matkustaminen sujuu myös ongelmitta kuten kaikki hoito-toimenpiteet! Elmeri on jo nyt n. 155 korkea, joten kasvanee arviolta 160 korkeaksi. 

Taian Touhukas

Tutummin Touho, on nimensä veroinen hauska poika, osaa taluttaa itse itseään, kiltti ja todella seurallinen miehenalku, kutsumanimeksi hänelle on koitunut halinalle, aina halutessaan ihmisen luo sen nähdessään. Touho on 2 vuotias nuori miehenalku. Touholla on isänsä mukaisesti kolme selkeää askellajia, suht ilmavia kaiken lisäksi. Touholla kuten muillakin onnistuu kaikki hoitotoimenpiteet täysin ongelmitta sekä hän rakastaa rapsutuksia ja harjailua. Touhosta kasvaa todennäköisesti 165cm korkea. 

Kaikki kuvat sekä tekstit © Tiina ja Taina Ahokas,ellei toisin mainittu. Logo © TheWonderBot. Kuvien ja tekstien kopiointi kielletty.