Virkun Rinsessa

6 vuotias Sissi on minun ensimmäinen oma kasvattini, täydellinen jo syntyessään!  Sissi on nimensä ansainnut, tietää olevansa prinsessa, rohkea ja itsevarma, uusissa paikoissa ilmoittaa itsestään hirnumalla ja sen jälkeen tutustuu mielellään mitä on ja missä. Sissin kanssa on käyty varsasta pitäen näyttelyissä, maneesilla, raviradalla jne joten on myös hyvä kuljetettava.  Sissi on reipas "mennään läpi kiven ja kannon" tyyppi, varmajalkainen metsälenkeilläkin. Ei ole reaktiivinen. Hän varsoi kesällä 2020 ison orivarsan, jolla on erittäin laadukkaat liikkeet. Sissillä ei ole ratsastettu. Kaikki perushoitotoimenpiteet onnistuu ongelmitta. Jos olet vailla sitä oikeaa sydänystävää, ota yhteyttä ja kerron mielelläni lisää!

Taian Elviira

Elviira on myynnissä oikean kodin löytyessä. Elviira on 4 vuotiaaksi kääntyvä (s. 2017) herkkä, 150cm korkea tamma. Elviira on oman arvonsa tunteva neiti, todella kiltti ihmiselle ja laumassa tietää paikkansa. Herkkä ja erittäin kiva kaikissa toimenpiteissä, ei ole vielä ajolle opetettu mutta alkeita on aloiteltu, paljon käsitelty. Vuolut, hampaiden raspaukset, rokotukset jne onnistuu ongelmitta ja ne on hoidettu asianmukaisesti pienestä pitäen.  Elviiralla on kolme selkeää askellajia, joustavat liikkeet. 

Olisiko sinulla tarjota Elviiralle hänen arvonsa mukainen koti missä olisi kavereita ja opitaan uusia asioita?

Kaikki kuvat sekä tekstit © Tiina ja Taina Ahokas,ellei toisin mainittu. Logo © TheWonderBot. Kuvien ja tekstien kopiointi kielletty.