Virkun Rinsessa

6 vuotias Sissi on minun ensimmäinen oma kasvattini, täydellinen jo syntyessään!  Sissi on nimensä ansainnut, tietää olevansa prinsessa, rohkea ja itsevarma, uusissa paikoissa ilmoittaa itsestään hirnumalla ja sen jälkeen tutustuu mielellään mitä on ja missä. Sissin kanssa on käyty varsasta pitäen näyttelyissä, maneesilla, raviradalla jne joten on myös hyvä kuljetettava.  Sissi on reipas "mennään läpi kiven ja kannon" tyyppi, varmajalkainen metsälenkeilläkin. Ei ole reaktiivinen. Hän varsoi kesällä 2020 ison orivarsan, jolla on erittäin laadukkaat liikkeet. Sissillä ei ole ratsastettu. Kaikki perushoitotoimenpiteet onnistuu ongelmitta. Jos olet vailla sitä oikeaa sydänystävää, ota yhteyttä ja kerron mielelläni lisää!

Taian Elviira

Elviira on myynnissä oikean kodin löytyessä. Elviira on 4 vuotiaaksi kääntyvä (s. 2017) herkkä, 150cm korkea tamma. Elviira on oman arvonsa tunteva neiti, todella kiltti ihmiselle ja laumassa tietää paikkansa. Herkkä ja erittäin kiva kaikissa toimenpiteissä, ei ole vielä ajolle opetettu mutta alkeita on aloiteltu, paljon käsitelty. Vuolut, hampaiden raspaukset, rokotukset jne onnistuu ongelmitta ja ne on hoidettu asianmukaisesti pienestä pitäen.  Elviiralla on kolme selkeää askellajia, joustavat liikkeet. 

Olisiko sinulla tarjota Elviiralle hänen arvonsa mukainen koti missä olisi kavereita ja opitaan uusia asioita?

Taian Vanessa

Vanessa on 30.5.2020 syntynyt rohkea ja kiltti tammavarsa.  Hän on saanut elää laumassa pihatossa, mutta on myös tottunut olemaan karsinassa. Syntyessään jo Vanessalla oli todella hyvät jalka-asennot ja pienestä pitäen tahdikkaat liikkeet! 
Vanessa on vuoltu, rokotettu ja madotettu asianmukaisesti. Kaikki hoitotoimenpiteet onnistuu ongelmitta. Myös matkustanut rekassa. Vanessasta kasvaa arviolta 150-155cm. korkea.

Taian Rinssi

Rinssi on 1.7.2020 syntynyt orivarsa varustettuna upeilla korkeilla, joustavilla liikkeillä. Hän on rauhallinen ja herkkä poika jolla on hyvä ryhti jo pienestä pitäen. Rinssistä kasvaa arviolta 160+cm. Kasvanut laumassa pihatossa, ollut myös tallissa. Rinssi on myös asianmukaisesti vuoltu, rokotettu ja madotettu. Pienestä pitäen käsitelty ja oppii nopeasti!

Lisätietoa kasvateistamme antaa:
Tiina Ahokas p.045 2051747 (jos et tavoita, laitathan tekstiviestiä tai WhatsApp-viestiä)
Kysy myös tuoreita kuvia!

Kaikki kuvat sekä tekstit © Tiina ja Taina Ahokas,ellei toisin mainittu. Logo © TheWonderBot. Kuvien ja tekstien kopiointi kielletty.

IMG_0277